Αρχική Σελίδα

HONGHU ELECTRONIC CO., LTD Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας T5 LED TUBE για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας T5 LED TUBE για τις πωλήσεις
Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία

—— Tim

Τοποθέτησα πρόσφατα μια διαταγή και έπρεπε να ενημερώσω εκείνη την διαταγή πριν από την αποστολή. Το προσωπικό ήταν απαντητικό και ευγενικό.

—— Mr.smith

Η πλατφόρμα πρόσβασής σας έχει μια καλή φήμη, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ ακριβής, δεν υπήρξε καμία περίπτωση του φτωχού αποθέματος, και δεν βρήκαμε το φορτίο DA

—— Ο κ. Carlos

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ Co. HONGHU, ΕΠΕ, με κεντρικά γραφεία, Shenzhen, είναι πρωτοπόρος στην οδηγημένη ανάβοντας σειρά. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό, την έρευνα, την κατασκευή και την πώληση όλων των ειδών οδηγημένων φωτισμών. Είμαστε επιχείρηση των οδηγήσεων που μπορείτε να μετρήσετε επάνω για την καλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμολόγησή της.


  Τα προϊόντα μας καλύπτουν την πλήρη προδιαγραφή και η διαχείρισή μας είναι προηγμένη και αποτελεσματική, και επίσης, εμείς έχει φέρει επάνω και συλλεγμένος πολλούς εμπειρογνώμονες στον Κ., τώρα έχουμε γίνει μια από τις κύριες επιχειρήσεις σε αυτήν την βιομηχανία στην Κίνα.


  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ Co. HONGHU, ΕΠΕ ποιότητα τιμών ως σανίδα σωτηρίας μας. Από τη δοκιμή πρώτης ύλης στην κατασκευή, τη συνέλευση και τη γηράσκουσα δοκιμή, πραγματοποιούμε κάθε βήμα ένας-ένας σύμφωνα με ISO9001: διεθνές ποιοτικό σύστημα ελέγχου του 2000 για να εξασφαλίσει αυστηρά την ποιότητα. Η επιχείρησή μας είναι CE επικυρωμένο και ROHS υποχωρητικό. Οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές βασισμένες στις πωλήσεις μαζικής παραγωγής λόγω της υπηρεσίας cOem μας, κατά συνέπεια έχουμε την τιμή να εργαστούμε για τις εκατοντάδες των πελατών στην Κίνα, και επίσης έχουμε χτίσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ταϊλάνδη, Κορέα, Πολωνία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Τουρκία, Βιετνάμ, Ισραήλ, Ινδία, Πακιστάν, Κουβέιτ, Ιράν, Ρουμανία και ούτω καθεξής.

 • OEM / ODM

  Εγγυώμαστε όλα τα προϊόντα μας για 24 μήνες και παρέχουμε τη συντήρηση διάρκειας ζωής χρεώνοντας μόνο για τις πρώτες ύλες. Παρέχουμε μια άριστη υπηρεσία μεταπώλησης, ελεύθερη διάρκεια ζωής διαβουλεύσεων, και θα επιθεωρήσουμε τα προϊόντα μας που έχουν πωληθεί περιοδικά.

 • Ε & Α

  Έχουμε επίσης μια αφιερωμένη και επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης διεθνούς εμπορίου στην υπηρεσία σας. Έτσι γιατί να μην μας τιμήσουμε με μια κλήση ή ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα αφιερώσουμε το σώμα και την ψυχή μας για να σας εξυπηρετήσουμε, ίσως και οι δύο έχουμε μια νέα έναρξη για αυτήν την επιχείρηση

Στοιχεία επικοινωνίας
HONGHU ELECTRONIC CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Shen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)